tisdag 11 oktober 2016

Sista vakten


Titel: Sista vakten
Författare: Stephen King
Förlag: Bonnier Audio
Format: ljudbok
Uppläsare: Johan Svensson
Originaltitel: End of watch
Översättare: John-Henri Holmberg
Serie: Mr Mercedes del 3
Genre: deckare/thriller
Utgiven: 2016

"För sju år sedan körde den ökände "Mercedesmördaren" Brady Hartsfield rakt in i en folkmassa. Åtta människor dog och långt fler fick men för livet. Den pensionerade kriminalpolisen Bill Hodges har inte kunnat lägga vansinnesdådet bakom sig, och när han nås av den oroande nyheten att en efter en av de överlevande efter Mercedesmassakern försökt ta sina liv under mystiska omständigheter, inser han att mardrömmen är långt ifrån över.

Hodges blir allt mer övertygad om att Brady Hartsfield har ett finger med i spelet i det som börjar likna en självmordsepidemi. Men hur kan det vara möjligt, när Hartsfield som är dömd till psykiatrisk vård, sitter i rullstol och knappt kan prata? Vad döljer sig bakom Mercedesmördarens tomma blick?"


========================================================================

Min kommentar:

Sista vakten är den tredje och avslutande delen om Bill Hodges. Jag har även läst de två första böckerna i serien. Jag tycker inte att Sista vakten är riktigt lika bra som de två första böckerna. Kom på mig själv att tänka på annat då jag lyssnade, var tvungen att börja om från början då jag lyssnat halva boken. 


Betyg: 

Andra böcker jag läst av Stephen King: Mr Mercedes och Den som finner.

Sista vakten kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...