söndag 20 november 2016

En smakebit på søndag - Utvald

En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten och går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man håller på att läsa just nu.

Min smakbit kommer från Utvald av Meredith Wild.""Du är inte så lite fräck." Min röst ekade i lokalen. Konferencieren hade slagit på mikrofonerna och nu stirrade alla på mig. Fan. Jag lutade mig tillbaka i stolen så långt det bara gick och önskade att jag kunde sjunka ner genom golvet. Tydligen behövde jag inte Blake för att bli förödmjukad. Jag lyckades med det alldeles utmärkt på egen hand."

11 kommentarer:

 1. Har inte läst något av henne, men jag tror jag har sett hennes böcker lite överallt.

  SvaraRadera
 2. Denna serie är jag nyfiken på. Tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 3. Denna är jag lite småsugen på att läsa. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 4. En författare jag inte hört namnet på tidigare :)
  Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 5. tack för smakebiten! kände inte till

  SvaraRadera
 6. Det var en ny forfatter for meg Og heldigvis har jeg ikke heller havnet i en slik situasjon Jeg hadde syntes det hadde vært ufattelig pinlig :-D Ha en riktig fin søndagskveld!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...