onsdag 11 januari 2017

In i minsta detalj

Titel: In i minsta detalj
Författare: Kristin Emilsson
Förlag: Lind & Co
Format: ljudbok
Uppläsare: Gunilla Leining
Genre: roman
Utgiven: 2016


"Freja och Anton har all anledning att vara nöjda med tillvaron. Deras största problem är om väggarna i den nyrenoverade vindsvåningen i Sofo ska målas tofuvita eller äggskalsvita. Livet är utstakat och planerat in i minsta detalj - ingenting har lämnats åt slumpen.
Ända tills den dag ett oväntat dödsfall skakar om tillvaron och tvingar dem att bege sig långt utanför tullarna till Antons barndomsstad, den lilla småländska utflyttningsorten Idemåla.

Snart står det klart för Freja att det är mycket hon inte vet om Antons familj. När hon börjar nysta i trådarna förstår hon att det finns saker i hennes mans förflutna som kommer att påverka deras liv mer än hon någonsin kunnat drömma om."


====================================================================

Min kommentar:

In i minsta detalj var en riktigt bra och lättlyssnad feelgood-roman med mycket bra uppläsare.
Jag har tidigare läst Kristin Emilssons två andra böcker, Äta kakan och ha den kvar och Den som väntar. Vill gärna läsa flera böcker av samma författare.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Kristin Emilsson: Äta kakan och ha den kvar, Den som väntar

In i minsta detalj kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

4 kommentarer:

 1. Jag läser inte så ofta feelgood och har ganska dålig koll på författare inom den genren så tack för tipset! Ska lägga Kristin Emilsson på minnet.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med feelgood, det kan man verkligen behöva ibland! Har inte läst något av just den författaren, men det lockar :)

  SvaraRadera
 3. Det här författarnamnet kände jag inte tidigare till. Får ha det i åtanke när feelgood blir aktuellt att läsa någon gång. ;)

  SvaraRadera
 4. Låter inte riktigt som en bok för mig.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...