torsdag 23 februari 2017

Kärleken kommer och kärleken går

Titel: Kärleken kommer och kärleken går
Författare: Stefan Åberg
Förlag: Andra rum förlag
Format: Häftad
Antal sidor: 296
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2016

"Ingen kunde riktigt fånga Ernas hjärta tills Robert kom in i hennes liv. En förälskelse en bit upp i medelåldern. Men det är sju år sedan och visst inser hon att den där första uppblossande passionen inte kan vara för evigt, men därifrån till den verklighet hon nu lever i är steget långt, alldeles för långt.

Men Robert älskar ju Erna. Hur skulle han liv se ut utan henne? Bara tanken känns orimlig. Trots detta tvingas han inse att deras förhållande ofta balanserar mycket nära avgrunden.

Kan kryssningen han planerar stoppa den nedåtgående spiralen och bli den vänd-
punkt han hoppas?

Samtidigt uppvisar dottern Cecilias äktenskap oroande tecken. Svärsonen Andre-
as som tog Cecilia med storm sex år tidigare har blivit allt mer kontrollerande och oberäknelig. All hans övertid, handlar den verkligen bara om arbete?

Så dyker Björn upp och Erna ser beundran i hans ögon. Att få sådana blickar från en snygg vältränad fyrtioåring, kan göra underverk för en femtioårig kvinna med begynnande åldersnoja. Att hon samtidigt känner sig mer ensam än någonsin är en farlig kombination.

Kärleken kommer och kärleken går är en fristående uppföljare till Vid fyrtio börjar livet och utspelar sig drygt femton år senare."


=======================================================================

Min kommentar:

Kärleken kommer och kärleken går är en varm och välskriven relationsroman. Boken är lättläst och det är en trovärdig berättelse om vanliga, medelålders människor. Boken är stundtals spännande, speciellt då den handlar om Cecilia och Andreas. 

Att läsa om författarskap och bokmässa är intressant, men mindre intressant att läsa om problemen i skolan.


Betyg: ✿+

Kärleken kommer och kärleken går kan köpas här:
Häftad: Adlibris, Bokus
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...