måndag 13 februari 2017

Toner i natten - Jojo Moyes

Titel: Toner i natten
Författare: Jojo Moyes
Förlag: Printz Publishing
Format: ljudbok
Uppläsare: Gunilla Leining
Originaltitel: Night Music
Antal sidor: 412
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2016

"Ena stunden är Isabel en firad violinist i en omtalad symfoniorkester. Hon har en attraktiv make, två fina barn och en fantastisk våning mitt i London. I nästa stund har hon förlorat sin man och står ensam på ruinens brant. Mitt i hopplösheten ärver Isabel en herrgård på landet, och när grannen Matt erbjuder sig att ta hand om renoveringen tackar hon ja utan att tveka.

Men Isabels omstart i livet visar sig vara allt annat än okomplicerad. Grannen Matt har en hemlig agenda med renoveringen, och det har även hans fru Laura. Fastighetsmogulen Nicholas Trent ser den gamla herrgården som en väg tillbaka till rikedom, och den mystiske Byron, vems ärenden går han egentligen? När Isabel och hennes barn flyttar in i huset, kolliderar livet och drömmarna hos alla inblandade. Hur långt är man egentligen beredd att gå för att få sitt drömhem?"

========================================================================

Min kommentar:

Toner i natten är en läsvärd och spännande roman. Boken är lite förutsägbar och jag har lite svårt att förstå mig på Isabel, men tycker ända att det är en underbar feelgoodroman. Detta är den femte boken jag läser av Jojo Moyes och jag har gillat dem alla och vill gärna läsa flera böcker av samma författare.

Betyg: ✿✿✿✿

Andra böcker jag läst av Jojo Moyes: Livet efter dig, Arvet efter dig, Etthundra mil, Sista brevet från din älskade

Toner i natten kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...