fredag 3 mars 2017

Bokbloggsjerka 3 - 6 mars


Så här frågar Annika i Bokbloggsjerka 3 - 6 mars: Jag har läst att Peter May har en app om Isle of Lewis som visst ska vara något utöver det vanliga. Tyvärr kan jag inte själv ta reda på om det stämmer eftersom jag inte har en iPhone (ska visst komma för Androider också så småningom).

Vad tycker du om det här relativt nya sättet för författare att ytterligare befästa sig själv och sina böcker hos läsare/konsumenter?

Här är mitt svar:

Jag kände inte till att det fanns appar till böcker. Peter May har jag inte läst. Jag är positiv till appar och skulle gärna testa, men här i Finland där jag bor går Peter Mays app inte att ladda ner och tydligen inte heller i Sverige. Vill gärna testa hur en sådan app fungerar innan jag kan uttala mig om vad jag tycker om detta.

Så tips önskas på författar- och bokappar som går att ladda ner så att man kan testa.

4 kommentarer:

 1. Visste inte ens att det fanns ... så här är ingen hjälp att hämta!

  SvaraRadera
 2. Jag har bara testat en app och det funkade inte hela vägen med den svenska boken, Nattfilm, men tror att det ska funka med den engelska.

  SvaraRadera
 3. Jag är sugen på att testa när möjlighet finns.

  SvaraRadera
 4. Ja testa kan man göra tycker jag.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...