söndag 19 mars 2017

En smakebit på søndag - Leona - Alla medel tillåtna

En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten och går ut på att man ska bjuda på en smakbit av boken man läser just nu.

Min smakbit kommer från Leona - Alla medel tillåtna.


"Jag kände hur hjärtat rusade. Jag stirrade på honom. Vem fan var detta? Jag kunde fortfarande inte se honom i mörkret. En märklig overklighetskänsla infann sig. Jag var polis och även om jag flera gånger fått vapen riktade mot mig så hade det aldrig skett såhär. Aldrig i mitt eget hem. Han hade uppenbarligen tagit sig in med nyckel. Det fanns inga brytskador på dörren. Jag förde sakta ner basebollträet på golvet samtidigt som jag höll upp den ena handen i luften. När jag kände golvet med spetsen av träet släppte jag. Ljudet av träet som slog mot parkettgolvet ekade i öronen. Jag reste mig sakta och höll nu upp båda händerna framför mig för att han tydligt skulle se dem."

11 kommentarer:

 1. Detta är en serie som jag är nyfiken på att läsa. Tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 2. Denne boken har jeg absolutt tenkt å lese! Men jeg har lånt den bort, så jeg får vente på at jeg får den tilbake igjen :-)
  Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten. Den här har jag läst, och Leona är ju rätt speciell :-)

  SvaraRadera
 4. känner igen författarnamnet, men har inget läst. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 5. Känner inte till den författaren men boken verkar spännande!

  SvaraRadera
 6. Jag läser alldeles för lite spänningslitteratur. Tack för smakbiten. Följer författaren på Instagram.

  SvaraRadera
 7. Den här serien är jag väldigt sugen på att läsa. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 8. Varje gång jag ser den här på en blogg så tänker jag att jag måste läsa den. Snart.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...