fredag 31 mars 2017

Planering i Helgfrågan


Helgfrågan v 10 hos Mias bokhörna:

Har du någon form av läsplanering? Är det viktigt med en planering?

Jag planerar inte min läsning så mycket utan läser det jag har lust med just då, med undantag av recensionsexemplar som har förtur. Jag brukar ofta läsa flera böcker samtidigt, en fysisk bok, en e-bok och en ljudbok. Men det gör jag inte just nu för nu håller jag på att läsa de inbundna böcker jag köpte på bokrean.

Det är väldigt sällan jag begär om att få rec.ex. utan jag blir erbjuden böcker med jämna mellanrum både från förlag och från författare. Böcker som intresserar mig tackar jag ja till och böcker som inte faller mig i smaken tackar jag nej till.

Det är alltså inte speciellt viktigt med en läsplanering för mig.

10 kommentarer:

 1. jag vill inte heller ha så mycket rec.ex

  SvaraRadera
 2. Jag tycker om att planera min läsning, men det är aldrig så att den är huggen i sten. Ibland önskar jag att jag kunde läsa flera böcker samtidigt, men ljudböcker och jag kommer inte riktigt överens.

  SvaraRadera
 3. Recex går före hos mig.

  SvaraRadera
 4. Lusten styr mig också men jag kan ha en bokhög som jag tänkt välja nästa bok ur - och sedan väljer jag en helt annan ändå.

  SvaraRadera
 5. För mig är det lite tvärtom, planeringen är halva nöjet. Ungefär som när man ska ut och resa. Så får jag njuta två gånger :)

  SvaraRadera
 6. När jag tog emot recex hade de också förtur.

  SvaraRadera
 7. Förstår att det blir en del planering kring recex. Jag tar inte emot så många av tidsmässiga skäl så när det gäller nöjesläsningen blir det inte mycket planering för min del, däremot en del kring jobbläsningen och bokcirkeln.

  SvaraRadera
 8. Precis som mig då! Svarade ungefär lika. :)

  SvaraRadera
 9. Rec.ex kräver ju lite mer planering än om man bara läser det man är sugen på att läsa!

  SvaraRadera
 10. Men det är jobbigt att tacka nej till rec.ex men ibland måste man.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...