söndag 21 maj 2017

En smakebit på søndag - Ung kvinna saknad


En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten och går ut på att man ska bjuda på en smakbit av boken man läser just nu.

Min smakbit kommer från Ung kvinna saknad av Claire Douglas.

"Han lägger i ettan och jag tar på mig bilbältet igen, tacksam för att få slå ihjäl ytterligare några timmar innan jag måste gå in i lägenheten igen. Medan Daniel vänder bilen skymtar jag något i mitt burspråksfönster där uppe. Häpet tittar jag dit. Ett ansikte trycks mot glasrutan och stirrar ner på oss. Jag blir kall i hela kroppen Är det du? Jag sträcker på halsen för att se bättre men det är för sent. Daniel kör redan bort från huset och ner mot kustvägen."


10 kommentarer:

 1. Den här ska jag läsa snart. Hoppas jag.

  SvaraRadera
 2. helt okänd för mig. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 3. Den ligger och väntar, det låter lovande.

  SvaraRadera
 4. Tack för smakbiten, den var lovande. Boken ligger i läshögen och väntar.

  SvaraRadera
 5. Har sett boken men inte läst, än. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 6. Lite kuslig smakebit det där! Är lite nyfiken på boken men kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska läsa den eller inte :)

  SvaraRadera
 7. Det lät lite ruggigt. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 8. Tack för smakbiten. Skall läsa denna bok framöver.

  SvaraRadera
 9. Tack för smakbiten! Det är nog en spännande bok...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...