fredag 19 maj 2017

Läser just nu - Bokbloggsjerka


Bokbloggsjerka 19-22 maj: Denna vecka blir det en suuperlätt fråga: vad läser du just nu?

Just nu läser jag:

1. Lex Katarina av Maria Estling Vannestål. Det går lite trögt eftersom boken visade sig vara en pocket med väldigt liten text och därför orkar jag inte läsa så många kapitel om dagen.

2. Stylequiz: Frågor och fakta om handväskor av April Wickström. I denna bok kan man testa hur mycket man vet om världens mest populära modeaccessoar. Fick syn på boken på e-biblioteket och tyckte den verkade kul så jag lånade den. Många tycker säkert att handväskor är väldigt ytligt, men jag gillar handväskor.

2. Det havet gömde av Cecilia Lindblad. Ljudbok som jag lyssnar på och också lånat på e-biblioteket.  Det fungerar inte riktigt bra. Ifall jag glömmer att lägga ett bokmärke så börjar den om vid det förra bokmärket och då är det svårt att hitta till rätt ställe.


8 kommentarer:

 1. Jag har flera arbetskamrater som skulle uppskatta boken om handväskor ;-)

  SvaraRadera
 2. inga böcker jag kände igen. jag har alltid älskat handväskor...

  SvaraRadera
 3. Jag kanske inte själv skulle läsa en bok om handväskor (eller jo, det skulle jag ju egentligen, det kan ju vara hur intressant som helst..9, men en bra handväska är en riktigt fynd!

  SvaraRadera
 4. Inga böcker som jag kände igen. Tack för tipsen.

  SvaraRadera
 5. Gillar egentligen inte handväskor, det är inte alls jag, men även jag har insett att de är bra att ha. Speciellt på sommaren när man inte har någon jacka :)

  SvaraRadera
 6. intressant blandning av böcker :) handväskor har jag inte så ofta, blir nest ryggsäck, har faktiskt en minirygga som är lite som en rygghandväska...

  SvaraRadera
 7. Var längesedan jag använde handväskor (eller snarare axelremsväskor). Vet inte direkt om jag kan säga jag saknar det... ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...