torsdag 4 maj 2017

Nästan som du - Katarina Persson

Titel: Nästan som du
Författare: Katarina Persson
Förlag: DareMe Publishing
Format: inbunden
Antal sidor: 312
Genre: deckare/thriller
Utgiven: 2017

"Martina är övertygad om att hon lyckats lämna det förflutna bakom sig när hon får ett brev från någon som vill avslöja allt om vem hon egentligen är. Någon vars liv hon en gång ödelade, och som vill krossa hennes på samma sätt.

Lyra har levt ett rotlöst liv sedan den dagen i hennes barndom då hela hennes familj utplånades. Nu vill hon hitta en plats där hon kan slå sig ner och börja om, bli den sortens person hon alltid velat vara.

Deras möte får mindre sympatiska egenskaper att ge sig till känna och när det första dödsfallet inträffar förvandlas vänskap till misstänksamhet. Vem kan man lita på, och vad händer när förtroende blir förenat med livsfara?

Nästan som du är en mångbottnad spänningsroman i subgenren Female Noir, om vad som får människor att passera gränsen för det otänkbara, och hur mycket vi har rätt att veta om de personer vi släpper in i våra liv."


=============================

Min kommentar:

Nästan som du är en bok som jag tyckte väldigt mycket om. Den är välskriven och mycket spännande. Boken är lättläst med ett bra språk och en riktig bladvändare, det var svårt att lägga den ifrån sig.

Nästan som du har två berättare. Martina är florist och har en blombutik. Lyra får jobb i butiken och ser upp till Martina och vill bli precis som hon. Båda har de varit med om något obehagligt i det förflutna.

Jag vill absolut läsa mera av Katarina Persson och hoppas att hon skriver flera böcker om Martina, för jag vill gärna veta mera om henne. Jag kan verkligen rekommendera den här boken för den är så bra och får högsta betyg av mig.
Betyg:

Nästan som du kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus

Foto: Hasse Larsson

Katarina Perssons debutbok heter Nittio minuter.

7 kommentarer:

 1. Oj, en femma i betyg! Spännande!

  SvaraRadera
 2. Det låter som en bok jag borde kolla upp!

  SvaraRadera
 3. Låter intressant. Får ta och kika närmare på den boken.

  SvaraRadera
 4. Låter spännande, får ta och kolla upp den.

  SvaraRadera
 5. Det här lät intressant, gillar ju psykologiska thrillers och detta verkar ju vara något sådant. Female Noir var ett nytt begrepp för mig, spännande!

  SvaraRadera
 6. Låter intressant. Tack för tips!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...