måndag 12 juni 2017

Eld och djupa vatten

Titel: Eld och djupa vatten
Författare: Camilla Grebe, Åsa Träff
Förlag: Massolit förlag
Format: e-bok
Genre: deckare
Serie: Siri Bergman del 5
Utgiven: 2015

"Två syskon försvinner från sina fosterhem med bara ett par veckors mellanrum. Försvinnandena är oförklarliga och snart kör utredningen fast.
En kort tid senare hittas foton på barnen tillsammans med en främmande kvinna. Mysteriet tätnar när kvinnan på bilden identifieras som 29-åriga Kajsa Rantanen, som strax därefter hittas död. Vad hände Kajsa och varför finns hon på bild med de försvunna barnen?

Psykologen Siri Bergman får tillsammans med kollegorna i polisens gärningsmannaprofilgrupp i uppdrag att titta närmare på brotten. Är det en pedofil som går lös eller handlar det om någonting mycket mer komplext? Under några regnkalla höstveckor övergår undersökningen i en jakt på liv och död. Frågan om vem som egentligen är förövare och offer ställs på sin spets, och det blir snart tydligt att det inte finns några enkla svar."

======================================================================

Min kommentar:

Eld och djupa vatten är en mycket bra, spännande och lättläst deckare. En riktig bladvändare. Detta är den första bok jag läser av dessa författare och det gick bra att hänga på denna serie fastän jag inte läst de tidigare böckerna. Vill gärna läsa flera böcker av samma författare. 

Betyg: 

Eld och djupa vatten kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris
Pocket: Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...