söndag 18 juni 2017

En smakebit på søndag - Du glädjerika sköna


En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten och går ut på att man ska bjuda på en smakbit av boken man håller på att läsa just nu.

Min smakbit kommer från Du glädjerika sköna av Sara H. Olsson.

"PT´n betalade han, manikyren betalade han, frisören betalade han, kläderna betalade han. Han hade till och med betalat hennes Gucciskor som låg längst in i tredje lådan i garderoben. Förstörda och utdömda. 
Adrian betalade för allt. utan krux, han bara gjorde det. För att han älskade henne av någon anledning. Och istället för att ligga sked med sin man i soffan satt hon i sovrummet och väntade på försoning med sin älskare. Men det pep inte i telefonen. Han ville inte träffa henne mer. Nina suckade djupt."
7 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten den vill jag läsa.

  SvaraRadera
 2. Huff da. Det hørtes kanskje ikke så bra ut :-)
  Ha en riktig fin sommer!

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten! Jag tror att jag skulle reta mig en del på den där Nina.

  SvaraRadera
 4. nytt namn för mig. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 5. Den läste jag för ett tag sedan, tyckte den var smårolig :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...