lördag 17 juni 2017

Helgfrågan v.24: Årets bok 2017


Helgfrågan v. 24 hos Mias bokhörna: Har ni läst någon av böckerna i Årets bok 2017?
Bonusfråga: Gillar ni läsutmaningar?

Jag har läst tre av böckerna hittills och det är Störst av Allt, Björnstad och Hennes nya namn. Jag vill läsa några fler av de nominerade böckerna och de är Sanning och skvaller, Italienska nätter, Vargarnas tid och Flickorna.

Malin Persson Giolito – Störst av allt
Curtis Sittenfeld- Sanning och skvaller
Fredrik Backman – Björnstad
Hanya Yanagihara – Ett litet liv
Jo Nesbø – Törst
Alex Schulman – Glöm mig
Katherine Webb – Italienska nätter
Elisabet Nemert – Vargarnas tid
Elena Ferrante – Hennes nya namn
Emma Cline – Flickorna
Liane Moriarty – Andras vänner
Pontus Ljunghill – Lykttändaren

Bonusfrågan: Jag är ingen vän av läsutmaningar där man ska läsa så många böcker eller sidor som möjligt under en viss tid. Det skulle för mig förstöra nöjet med att läsa ifall man måste ha bråttom. Kravlös läsning är det som passar mig bäst. 2 kommentarer:

  1. Jag har bara läst Sanning och skvaller.

    SvaraRadera
  2. Jag har läst tre av böckerna och kommer nog att läsa fler men kanske inte innan Årets bok koras.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...