måndag 5 juni 2017

Syndafloder - Kristina Ohlsson

Titel: Syndafloder
Författare: Kristina Ohlsson
Förlag: Piratförlaget
Format: e-bok
Genre: deckare
Serie: Fredrika Bergman del 6
Utgiven: 2017

"En man hittas skjuten i bröstet, sittande i en fåtölj framför brasan. Märkligt nog bär han sin dotters vigselring på lillfingret.
I en annan del av stan söker en begravningsentreprenör efter sin bror. En bror som han verkar vara ensam om att sakna och som han fruktar kan vara borta för alltid.
Samtidigt kämpar en kvinna för att inte förlora kontrollen när hennes man blir mer och mer farlig. Tiden rinner snabbt undan och hon får allt svårare att skydda sig själv och sina barn.
Fredrika Bergman och Alex Recht ser samband mellan de olika fallen och leds in i en cirkel av spår där gamla synder kommer tillbaka. Någon lämnar meddelanden till Alex, någon som vill ställa allt tillrätta. Men vem är den anonyme brevskrivaren och varför tycks gärningsmannen alltid ligga steget före?
Syndafloder är en intensiv och spännande kriminalroman där allt som en gång gömts åter plockas fram i ljuset."

=======================================================================

Min kommentar:

Syndafloder är den sjätte och troligen den sista boken om Fredrika Bergman. Jag har läst och tyckt om hela serien. Gillade också böckerna om Martin Benner. 

Syndafloder var lika bra som de andra böcker jag läst av Kristina Ohlsson. Spännande, lättläst och en riktig bladvändare. Det var ett riktigt bra avslut på serien. 

Jag vill gärna läsa flera deckare av samma författare, men skräckböcker är jag inte alls intresserad av så de hoppar jag över. 

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Kristina Ohlsson: Mios blues, Lotus blues, Mannen utan sorg, Askungar, Tusenskönor, Änglavakter, Paradisoffer, Davidsstjärnor, Ett testamente från helvetet.

Syndafloder kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

1 kommentar:

  1. Läst hennes "skräckbok" Sjuka själar, inte så värst förtjust i den. Men den här lät ju lovande! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...