tisdag 11 juli 2017

Jag ser dig

Titel: Jag ser dig
Författare: Clare Mackintosh
Förlag: Lind & Co
Format: E-bok
Originaltitel: I see you
Översättare: Mia Gahne
Genre: deckare/thriller
Utgiven: 2017"En dag upptäcker Zoe Walker ett foto på sig själv bland småannonserna i en Londontidning. Utan förklaring, utan hänvisning till någon hemsida. Det bara finns där - ett grynigt svartvitt foto och ett telefonnummer.
Hon visar upp det för sin familj, men de är övertygade om att personen på fotot bara är någon som liknar Zoe. Dagen efter finns en ny annons på samma plats i tidningen med en bild av en annan kvinna. Och dagen därpå ytterligare en.
Är allt bara ett misstag? Ett underligt sammanträffande? Eller är det någon som håller koll på dem... Zoe är fast besluten att ta reda på sanningen bakom bilderna."


========================================================================

Min kommentar:

Jag ser dig är den andra boken jag läser av Clare Mackintosh, den första heter Jag lät dig gå.

Jag ser dig är en mycket spännande och lättläst bladvändare. Jag vill gärna läsa flera böcker av samma författare och kan verkligen rekommendera denna bok. 

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Clare Mackintosh: Jag lät dig gå

Jag ser dig kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

3 kommentarer:

  1. Vill läsa den också, trots att jag inte blev lika imponerad av Jag lät dig gå, som alla andra tycks ha blivit. Lättlästa bladvändare kan man behöva emellanåt. :)

    SvaraRadera
  2. Jag har sett att den finns väldigt billigt som e-bok nu... funderar på att strunta i mitt köpstopp. Gillade ju verkligen hennes förra bok.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...