fredag 25 augusti 2017

Backpacker - Karin Wallén

Titel: Backpacker
Författare: Karin Wallén
Förlag: Storytel original
Format: e-bok
Genre: skönlitteratur

"Mia Lindell står i passkontrollen i Kuala Lumpur, Malaysia, långt borta från tryggheten på caféet i det sömniga Klippsund. I sin väska har hon en lista på nio uppdrag som ska bockas av under den långa Asienresan. De flesta skulle nog tycka att det var underbart att lämna Sverige på vintern. För Mia är det rena mardrömmen. Under resans gång kommer hon högst motvilligt kastas ut på diverse äventyr och bokstavligen hamna på djupt vatten, men också träffa många oförglömliga personer som får henne att växa som människa. Bland annat en cyklande tysk som tagit sig hela vägen från Berlin, vars leende får henne att bli alldeles varm. Och kanske kommer hon också ett steg närmare sanningen om vad som egentligen hände hennes mamma den dagen för alla år sedan?"

=======================================================================

Min kommentar:

Backpacker är en underhållande och intressant relationsroman. Trovärdig och igenkännande beskrivning om hur det är att resa i Asien. 

Jag vill gärna läsa flera böcker av Karin Wallén, riktiga böcker alltså.

Märkligt att författaren inte har sitt namn på bokens omslag,  där nämns bara uppläsaren till ljudboken.

Backpacker är en serie på Storytel och systemet med att dela in en bok så att det blir flera korta böcker är något som jag ogillar. Vill hellre ha en hel bok där man själv väljer när man gör en paus i läsandet. Jag fick heller inget begrepp om hur lång hela boken var eftersom sidantalen inte stämde alls. Då man trodde att man hade 30 sidor kvar så var det plötsligt slut på avsnittet.

Betyg: 

Backpacker finns som ljudbok och e-bok på Storytel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...