söndag 24 september 2017

En smakebit på søndag - Efter Emma


En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Flukten fra Virkeligheten och går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man håller på att läsa just nu.

Min smakbit kommer från den psykologiska spänningsromanen Efter Emma skriven av Anna E Wahlgren.

Smakbit från sidan 15:

"Samma dag som jag köpte tågbiljetten till Göteborg, när jag precis berättat om planerna för pappa, grep hon tag i min axel för att hejda mig när jag försökte fly undan de fruktansvärda anklagelserna. Hon tyckte om att kasta dem i mitt ansikte den sista tiden. Hur ledsen jag gjorde pappa. Hur jag bara tänkte på mig själv, när jag i själva verket tänkte på alla utom just mig. Nu i efterhand kan jag se att det var en oskyldig gest för att lugna mig i mitt raseri över att trängas in i ett hörn. Men fingrarnas grepp och känslan över att vara fast i något jag inte kunde hantera eller förklara fick mig att skrika rakt ut tills hon chockerad backade undan och med stora ögon lät mig gå."

11 kommentarer:

 1. har inte läst denna författare, tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 2. Gillade hennes förra bok så jag tror jag vill läsa denna också.

  SvaraRadera
 3. Denna bok är jag nyfiken på att läsa! Tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 4. Jeg vet at jeg har hørt om denne forfatteren før, men jeg tror ikke jeg har lest noen bøker av henne. Jeg må slå henne opp og som om noen av bøkene er oversatt til norsk :-) Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 5. Hon behövde nog skrika. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 6. En författare som jag inte läst. Verkar spännande. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 7. Läser den just nu. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 8. Känner till författarnamnet men har inte läst. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 9. Har inte läst. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 10. Tack för smakbiten. Är lite nyfiken på den här.

  SvaraRadera
 11. ingen trevlig sits. känner inte till författaren. tack för smakebiten!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...