fredag 1 september 2017

Helgfrågan v. 35


Veckans fråga i Helgfrågan som ordnas av Mias bokhörna:
Hur går det med läsningen/bloggandet?
Bonusfråga: Vad ska du göra i helgen?

Jag skulle bara vilja läsa bra böcker och har läst ett par riktigt bra böcker den senaste tiden, men också börjat på ett flertal böcker som inte alls varit intressanta. 

Det bästa med att inte ta emot så många recensionsexemplar är att jag inte behöver ha dåligt samvete för att jag inte hinner läsa och recensera dom.

Jag bloggar när jag känner för det och deltar i olika bokbloggsteman då det passar mig. Eftersom jag själv aldrig läser långa bokrecensioner så skriver jag inte heller långa recensioner. På bokbloggar med långa recensioner läser jag bara sammanfattningen och tittar på betyget. 

Bonusfrågan:
I helgen ska jag ta det lugnt och kanske småningom börja packa resväskan inför nästa veckas semesterresa.

14 kommentarer:

 1. jag är återhållsam med recensionsböcker, biblioteket har också skatter :)
  Trevligt med resa!

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt med semesterresa. Känns långt till vår nästa...

  SvaraRadera
 3. Låter härligt med semester.

  SvaraRadera
 4. Ha det så trevligt på semestern!

  SvaraRadera
 5. det låter ganska behagligt, tycker jag. trevlig semesterresa!

  SvaraRadera
 6. Rec.exen hinner jag med, är svårare att hinna med överraskningsböckerna för jag vill ju gärna läsa "mina" böcker också. Spännande med semester resa :)

  SvaraRadera
 7. Det låter lite som mig, bloggar också lite när jag känner för det och tar mig tiden. Slipper också dåligt samvete vad gäller recensioner, böckerna jag läser är för det mesta från biblioteket även om jag ibland gör försök att prioritera egna hyllan.

  SvaraRadera
 8. Ha en skön helg och kommande semester! Hmm. Jag borde nog bli bättre på att alltid skriva en kort sammanfattning i slutet av mina bokomdömen/recensioner, har liksom svårt för övrigt att fatta mig kort för det mesta. Bra att bli uppmärksammad på att säkert många vill ha just det där korta texten på slutet liksom. ;)

  SvaraRadera
 9. Semesterresa låter helt ljuvligt :)

  SvaraRadera
 10. Har bara fått ett recensionsexemplar men den läste jag gärna. Mitt problem är att jag inte läser mina böcker utan bara nya.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...