måndag 25 september 2017

Visheten vaknar - Elin Säfström

Titel: Visheten vaknar
Författare: Elin Säfström
Förlag: Gilla Böcker
Format: häftad
Genre: ungdomsroman
Utgiven: 2017


"Tilda Modigh här. Snart sexton år och med den otacksamma uppgiften att vara väktare i den här stan. Det innebär att jag försöker få Stockholms rådare - troll, tomtar älvor, you name it - att bete sig någorlunda som folk och inte bli upptäckta av människor.Det är bra det att trollen har blivit helt oregerliga. Och det verkar som att det har med Vishetens dag att göra, en uråldrig trollhögtid som sägs innefatta ett människooffer. Samtidigt hr en vittra blivit kidnappad, min hund Dumpe har blivit sjuk och mamma har börjat dejta en outhärdligt hurtig friluftskille som vill att vi alla ska åka på överlevnadshelg. Och Hakim och jag har någon sorts icke-relation samtidigt som Imane bara har ögon för sin nya kille.
Allt är alltså ungefär lika komplicerat som vanligt."
Min kommentar:

Visheten vaknar är den andra boken jag läser i serien om Tilda och jag gillar den här lika mycket som den första. Visheten vaknar är lika charmig, rolig och spännande som den första som heter En väktares bekännelser.

Boken är lättläst med ett härligt språk och jag kan verkligen rekommendera denna bok.

Här hittas en smakbit från boken: En smakebit på søndag - Visheten vaknar

Betyg: 


Andra böcker jag läst av Elin Säfström: En väktares bekännelser

Visheten vaknar kan köpas här:
Häftad: Adlibris, Bokus

Tack för rec.ex.!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...