måndag 4 september 2017

Zack

Titel: Zack
Författare: Mons Kallentoft/Markus Lutteman
Förlag: Bookmark förlag
Format: e-bok
Genre: deckare
Utgiven: 2014

"Fyra asiatiska kvinnor hittas brutalt avrättade i en lägenhet. En femte dumpas svårt stympad utanför Södersjukhuset. Att döma av hennes sargade kropp har hon blivit attackerad av hundar.

Tjugosjuårige Zack har gjort kometkarriär inom Stockholms-polisen. På dagarna är han en driven kriminalinspektör vid Särskilda enheten. På nätterna flyr han verkligheten med droger på klubbar. Han vet att det inte kommer att hålla, men de blodiga minnena från hans barndom driver honom mot avgrunden.

Jagad av polisens internutredare försöker Zack tillsammans med kollegan Deniz att lösa den värsta mordvågen i Sveriges moderna historia. Handlar det om kvinnohat, rasism eller människohandel? Det enda som är säkert är att fler kvinnor kommer att dö om de inte hittar mördaren."


===================================================================

Min kommentar:

Zack är den första boken i Herkulesserien och den första bok jag läser av Kallentoft. Boken var spännande och ungefär som jag hade förväntat mig att den skulle vara. Orkade inte riktigt läsa allt så jag skummade mig igenom vissa delar i boken. 

Betyg: 

Zack kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

1 kommentar:

  1. Har också recenserat den. Tyckte det var för mycket explicit våld som inte tillför storyn något. är inte intresserad av splatter.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...