söndag 15 oktober 2017

En smakebit på søndag - Jag utan dig


En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten och går ut på att man ska bjuda på en smakbit av boken man läser just nu.

Min smakbit kommer från Jag utan dig av Kelly Rimmer.

"Lilah försökte skära bort de brända fläckarna på mina stekta broccoli- och blomkålsbuketter och pilla i sig lite mat. Hon hade protesterat mot flera av ingredienserna som jag ville ha i och förbjudit mig att använda teriyakisås, som jag därför ersatt med en egen kreation av honung, soja och grönsaksbuljuong. Antingen hade jag tillsatt allt i fel ordning eller också hade jag haft fel temperatur, eller kanske båda, för det som nu låg i Lilahs skål såg ut som resterna efter en atombombsexplosion."


15 kommentarer:

 1. Den här är jag lite nyfiken på, men är inte helt säker på att det är min typ av bok. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 2. En bok som jag vill läsa! Tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 3. Det er lenge siden jeg har lest en feelgoodbok og denne var totalt ukjent for meg, det var et sommerlig og fint cover på boken og det var fint å se nå som høsten herjer utenfor dørene her. Tusen takk for boktips og smakebit :-)

  SvaraRadera
 4. Uff da, det hørtes ikke ut som særlig god mat. Ellers så hørtes det ut som mat jeg kunne laget :-) Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 5. Denna bok är jag jättesugen på att läsa. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 6. Tack för smakbiten. Blir lite nyfiken på boken.

  SvaraRadera
 7. Blomkål och broccoli som är så gott, synd att förstöra i en atombombsexplosion! :D
  Tack för smakbit, ny bok för mig.

  SvaraRadera
 8. Tack för smakebiten också en bok man funderat på att läsa.

  SvaraRadera
 9. Hm, sällan ser det ändå ut som atombombsexplosioner när jag lagar mat, men nu ska jag ge mig på grönkål för första gångens snart så det kanske blir atomexplosion då?

  SvaraRadera
 10. Det här var en ny bok för mig. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 11. Hmm, jag blev inte så sugen på mat efter den här smakbiten. Men nu på kvällen ska det inte ätas så det är lugnt!

  SvaraRadera
 12. det låter inte gott! tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 13. Den här har jag i min badbokshög. Tack för smakebiten!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...