söndag 22 oktober 2017

En smakebit på søndag - Jägaren


En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten och går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man håller på att läsa just nu.

Min smakbit kommer från Jägaren av Kamilla Oresvärd.

Smakbit från sid 16.

"Julia nickar och hennes röst är låg och hon talar snabbt, som om hon rabblar en ramsa. "Jag kom hem. Var törstig och skulle ta ett glas juice från kylskåpet. Jag tittade inte så noga så jag snubblade över henne." Julia vrider på huvudet och för första gången tittar hon på Stina. Rester av nattens makeup har lämnat svarta spår under ögonen och munnen är ett smalt, hårt streck. "Jag trampade på hennes fot", säger hon och Stina ser hur underläppen börjar darra. "Sedan halkade jag i blodet och var nära att ramla rätt på henne." Ögonen blir blanka och hon vrider tillbaka huvudet mot teven. "Det var så jag upptäckte henne."11 kommentarer:

 1. Det må være helt utrolig forferdelig å finne en person som er myrdet. Alt blodet, og skadene og redselen. Jeg er veldig, veldig glad jeg ikke har hatt den opplevelsen. Mannen min har jobbet i begravelsebyrå en stund, men han fortalte aldri hjemme hva han så. Min ene ste-søster driver også sitt eget begravelsebyrå og jeg synes hun er supersterk!
  Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 2. En gräslig upplevelse och vilken spännande upptakt :)

  SvaraRadera
 3. sånt vill man ju inte trampa på, tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. Det låter som en bok som passar till Halloween.

  SvaraRadera
 5. Uhyggelig! Denne boken har jeg ikke lest, så takk for smakebit :)

  SvaraRadera
 6. Tack för smakbiten. Den här ligger i högen av böcker jag ska läsa. Såsmåningom i alla fall.

  SvaraRadera
 7. Den tänkte jag läsa under kommande vecka. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 8. Hämtade smakbit ur samma bok idag, men lite längre fram. ;)

  SvaraRadera
 9. Spännande med fler smakbitar ur denna ;)

  SvaraRadera
 10. Tack för smakebiten, ska läsa den inom kort.

  SvaraRadera
 11. helt okänd bok för mig. tack för smakebiten!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...