lördag 28 oktober 2017

Helgfrågan - Böcker på andra språk


Helgfrågan v. 43 hos Mias bokhörna:

Läser du böcker på något annat språk än svenska?

Mitt svar: Nej, men jag ska småningom börja läsa en bok som är på engelska och som jag fick till min födelsedag. Life after Life av Kate Atkinson är en tegelsten på 621 sidor och kommer att bli ett långtidsprojekt för mig. Ska försöka läsa åtminstone ett kapitel i gången tills den är utläst. Böcker på finska läser jag inte heller men kan tänka mig att göra det nån gång.

Bonusfråga:

Hur många böcker tror du att du hinner läsa tills du svarar på Helgfrågan nästa vecka?

Mitt svar: Ingen aning. Jag känner ingen press att jag måste läsa ett visst antal böcker i veckan. 


4 kommentarer:

 1. Känner heller ingen press på hur många böcker det skall bli på en vecka, får bli lite som det blir lixom. :)

  SvaraRadera
 2. Ibland har jag böcker som jag läst länge i. Då har jag en plan att de ska läsas ut. Nästa vecka tänker jag läsa ut mina bibblolån. Annars blir böterna dryga.

  SvaraRadera
 3. Det var en rejäl tegelsten, men om man bara tar lite i taget och varvar med andra böcker så går det säkert bra!

  SvaraRadera
 4. Vilken tegelsten. Det är nog smart tänkt att läsa lite i taget, blir med överkomligt då. Jag känner inte heller någon press vad gäller antalet böcker. Det blir som det blir, väldigt olika från vecka till vecka.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...