söndag 19 november 2017

Bedragen - Katerina Janouch

Titel: Bedragen
Författare: Katerina Janouch
Förlag: Piratförlaget
Format: ljudbok
Uppläsare: Lia Boysen
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2008

"Cecilia Lund älskar sitt jobb på sjukhuset där hon befinner sig mitt i livets mest dramatiska ögonblick, födelse och död. Privat tuffar det på, med fyra barn och äkta maken John som är fotograf samt hus i en trevlig förort. Varje dag är fylld till brädden men hon är ganska nöjd. Och så som det alltid varit, ska det alltid förbli – eller?
En oväntad händelse slår plötsligt sönder deras tillvaro. Det ringer på familjens dörr och där ute i vinterkylan står en främmande ung man, Simon. Han hävdar att John är hans far och han själv frukten av en passionerad tonårsförbindelse. Just då förbereder John en längre utlandsresa. Cecilia står med ens ensam och konfronteras med den hemlighetsfulle Simon, samtidigt som sprickorna i hennes och Johns relation blir allt djupare. Runt familjen vävs ett nät av oförklarliga händelser och svek. Det är inte helt lätt att avgöra vem som är bedragen – och vem som bedrar."

---

Min kommentar:

Bedragen är den första delen i en serie om barnmorskan Cecilia Lund. Jag hade blivit rekommenderad att läsa denna serie av någon som gillade den. Boken är lättlyssnad med en bra uppläsare.

Betyg: 

Bedragen kan köpas här:

Pocket: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus
1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...