onsdag 17 januari 2018

De sju som såg - Denise Rudberg

Titel: De sju som såg
Författare: Denise Rudberg
Förlag: Bonnier Audio
Format: ljudbok
Uppläsare: Anna Maria Käll
Serie: Marianne Jidhoff del 7
Genre: deckare
Utgiven: 2017

"I husen på Stockholms finaste gator döljs många familjehemligheter. När läkaren Folke Bergman kallas till ett skyddat kvinnoboende för att ta hand om två kvinnor som behöver läkarvård, vet han inte att det kommer leda till att hemligheten ur hans förflutna snart kommer att hinna ikapp honom.

Marianne Jidhoff försöker landa i sin nya roll som chef för den externa utredningsenheten när hon tillsammans med kriminalkommissarie Torsten Ehn, kriminalassistent Augustin Madrid och deras två nya kollegor får ett larm. En mycket känd idrottsman har hittats död, och man misstänker att det rör sig om ett mord. På ytan hade mannen en perfekt tillvaro med en framgångsrik karriär och ett lyckligt äktenskap. Då utredningen fördjupas får Marianne dock höra rykten om att mannen inte varit en så underbar make som det verkat. En otäck sanning om våld och övergrepp bakom stängda dörrar börjar visa sig, och snart är ingenting som de först trott."

---

Min kommentar:

De sju som såg den sjunde delen i serien om Marianne Jidhoff. Jag har läst alla i serien utom den första.

Boken är spännande, underhållande och lättlyssnad med en bra uppläsare. Ser fram emot nästa bok!

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Denise Rudberg: 
Två gånger är en vana, Bara tre kan leka så, Mellan fyra ögon, När klockan slår fem, På sex meters djup, Inte riktigt enligt plan, En tillfällig lösning, Disa, Utan att släppa taget.

De sju som såg kan köpas här:

Kartonnage: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...