fredag 19 januari 2018

Jag fann dig - Lisa Jewell

Titel: Jag fann dig
Författare: Lisa Jewell
Förlag: Printz publishing
Format: e-bok
Genre: skönlitteratur
Originaltitel: I found you
Översättare: Sanna Hellberg
Utgiven: 2017

"I East Yorkshire hittar den ensamstående mamman Alice en man på stranden utanför hennes hus. Han har inget namn, ingen jacka och ingen aning om hur han kommit dit. Utan att tänka sig för ordentligt bjuder hon in honom till sitt hem.

I Surrey inser tjugoettåriga Lily att hennes man har försvunnit. De har endast varit gifta i tre veckor och när han en dag inte kommer hem från jobbet känner hon sig fast i ett nytt land där hon inte känner någon. Och när hon inte tror att något kan bli värre meddelar polisen henne att hennes man aldrig ens har existerat.

Två kvinnor, en man utan minne och tjugo år av hemligheter står i centrum av Lisa Jewells nya roman. En gripande bladvändare som är minst lika nervkittlande som hennes senaste bok Flickorna i parken."

---


Min kommentar:

Jag fann dig är lättläst, spännande och gripande. Jag vill gärna läsa flera böcker av samma författare.

En smakbit från boken hittas här: Jag fann dig

Betyg: 

Jag fann dig kan köpas här:
Pocket: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...