tisdag 16 januari 2018

Louise - Mikaela Bley

Titel: Louise
Författare: Mikaela Bley
Förlag: Bonnier Audio
Format: ljudbok
Uppläsare: Gunilla Leining
Serie: Ellen Tamm del 3
Genre: deckare/thriller
Utgiven: 2018
"Den kontroversiella justitieministern Louise Bohman vaknar upp på morgonen och nås av beskedet att hennes pressekreterare hittats död. Ett förmodad självmord ser ut att vara ett mord och mycket talar för att justitieministern själv är inblandad. I media hängs hon ut och porträtteras som ett monster.

På TV4 får kriminalreportern Ellen Tamm uppdraget att göra en dokumentär om justitieministern. Hon lyckas nästa sig in hos Bohman och möter en kvinna som har ganska lite gemensamt med den bild som media målat upp. Ändå verkar det som om Louise döljer något.

Samtidigt brottas Ellen med sitt eget kaotiska privatliv. Och ju mer hon gräver i Louise Bohmans förflutna, desto mer påminns hon sin egen familjs mörka hemligheter."

---

Min kommentar:

Louise är den tredje delen i serien om Ellen Tamm och jag har även läst de två första. Den här boken tyckte jag var tråkig, inte alls lika bra som de två första i serien. Omslaget inte heller lika fint som på de första böckerna. 
Uppläsaren Gunilla Leining var lika bra som alltid och tack vare henne orkade jag lyssna på hela boken, men jag ökade hastigheten till 1.75.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Mikaela Bley: Lycke, Liv

Louise kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...