fredag 12 januari 2018

Utan att släppa taget

Titel: Utan att släppa taget
Författare: Denise Rudberg / Hugo Rehnberg
Förlag: Lind & Co
Format: Ljudbok
Uppläsare: Denise Rudberg / Hugo Rehnberg
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2017

"Agnes ska för första gången sedan skilsmässan fira jul utan sin älskade dotter. Efter viss vånda och delvis lockad av en gammal ungdomskärlek som hon aldrig lyckats komma över bestämmer hon sig för atttacka ja till ett julfirande med det gamla kompisgänget från gymnasiet.
Att Simon ska få en fridfull högtid verkar inte särskilt troligt. Hans flickvän är dödstrött på honom, försöket att skapa nästa stora IT-succé verkar kapsejsa och till råga på allt har han lånat en stor summa pengar av helt fel person. Att tillbringa helgen med de gamla vännerna står inte högst upp på hans önskelista, men kanske kan någon av dem hjälpa honom.
Julfirandet ska gå av stapeln på en anrik släktgård i Sörmland men blir inte som någon har tänkt sig. Väl förborgade hemligheter stiger till ytan, gamla konflikter blossar upp och en oväntad gäst väcker minnet av en 20 år gammal tragedi, vilket gör julhelgen mer känslosam än någon väntat sig. Men vännerna upptäcker också hur mycket de saknat den innerliga gemenskap de en gång delade.
Utan att släppa taget är en underhållande relationsroman där jakt, sex, sällskapslekar och spritindränkta nätter leder till såväl dråpligheter som tårfyllda samtal."

---

Min kommentar:

Utan att släppa taget är lättlyssnad och underhållande. Passade bra att lyssna på efter julhelgen.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Denise Rudberg: Två gånger är en vana, Bara tre kan leka så, Mellan fyra ögon, När klockan slår fem, Inte riktigt enligt plan, En tillfällig lösning, Disa, På sex meters djup

Andra böcker jag läst av Hugo Rehnberg: Inte riktigt enligt plan, En tillfällig lösning

Utan att släppa taget kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

1 kommentar:

  1. Handlingen tilltalar mig men jag har aldrig varit förtjust i Rudbergs böcker. Förtjänar hon en ny chans?

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...