måndag 12 mars 2018

Jag vet var du bor - Claire Kendal

Titel: Jag vet var du bor
Författare: Claire Kendal
Förlag: Bazar förlag
Originaltitel: The Book of You
Översättare: Johanna Svartström
Genre: thriller
Utgiven: 2016

"Clarissa blir mer och mer rädd för sin kollega, Rafe. Han låter henne inte vara i fred, och han vägrar ta ett nej. Han är alltid där hon är. När hon blir utvald för juryarbete kan hon äntligen slappna av. Rätten är en fristad, där kan Rafe inte komma åt henne. Men i rätten uppdagas en våldsam historia om kidnappning och övergrepp, och Clarissa börjar se paralleller mellan sin egen situation och kvinnan i vittnesbåset. När hon inser att hon bär bevisbördan själv börjar Clarissa nysta upp den skruvade och makabra saga Rafe har spunnit kring dem - och upptäcker att det lyckliga slut han föreställt sig är mer fasansfullt än hon någonsin kunnat ana..."


---

Min kommentar:

Jag vet var du bor är en riktigt bra, spännande psykologisk thriller som sträcklästes. Det var svårt att lägga den åt sidan då jag kommit in i den, ville bara läsa vidare för att få veta hur det skulle gå.

Jag vet var du bor var författarens debutroman och jag vill absolut läsa flera böcker av samma författare.

Betyg: 

Jag vet var du bor kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus

5 kommentarer:

 1. Hoppas det kommer fler böcker av henne! Vill också gärna läsa mer :)

  SvaraRadera
 2. Verkar som en riktigt spännande bladvändare. Tack för tips! :)

  SvaraRadera
 3. Låter väldigt spännande, tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. Den tyckte jag var väldigt bra, precis som jag vill ha en psykologisk thriller :)

  SvaraRadera
 5. Den har jag i bokhyllan, tack och lov.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...