söndag 11 mars 2018

Smakbit från Leah Quiller skipar rättvisa två gången


En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Betraktninger och går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man håller på att läsa just nu.

Jag läser som vanligt flera böcker samtidigt men väljer att lägga in en smakbit från Leah Quiller skipar rättvisa två gånger del 2, Gärningen. Smakbit från sidan 54.

" - Jag tog omedelbart kontakt med roteln för grova brott. Det är ju de som hanterar försvunna personer och de drog i gång ett stort sökuppbåd så fort vi fick veta vad som hänt och även Missing Peoples lokala ledningsgrupp är med i sökandet. Tyvärr har jag inte något foto med mig, men det ska jag ordna. Det har gjorts försök att spåra Moas iPhone via iCloud, men inte lyckats. Vi har skickat en Query till den; alltså ett pingande. Hade den bara varit avstängd kunde vi lokaliserat den i alla fall, men nu gick inte det och då misstänker vi att batteriet har avlägsnats."

8 kommentarer:

 1. Jag läste fyra av hennes böcker om Greger Thulin, tror jag att han hette, och det får räcka med dem. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 2. Tack för smakbiten. Tror bestämt jag har en oläst bok av den författaren i hyllan någonstans.

  SvaraRadera
 3. Har inte läst något av den författaren. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. Känner till författaren men har inte läst något. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 5. Ikke hørt om forfatteren før. Takk for smakebiten!

  SvaraRadera
 6. känner igen författarnamnet, men jag har inget läst av henne. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 7. Tack för smakbiten! Inte läst något av författaren.

  SvaraRadera
 8. Osäker på om jag har läst något av henne, namnet känns i alla fall väldigt bekant.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...