tisdag 24 april 2018

Årets Bok 2018 - de nominerade


Årets Bok 2018 – Nu röstar vi fram årets bästa bok 2018. Här kan man rösta: Årets Bok 2018

De nominerade är:

 • Nej och åter nej - Nina Lykke
 • Den lilla bokhandeln runt hörnet - Jenny Colgan
 • Husdjuret - Camilla Grebe
 • Kvinnan i fönstret - A J Finn
 • Koka björn - Mikael Niemi
 • Stanna hos mig - Ayòbámi Adébayò
 • Mischling - Affinity Konar
 • Mitt hjärtats oro - Malou von Sivers
 • 1793 - Niklas Natt och Dag
 • Skrik tyst så inte grannarna hör - Karin Alfredsson
 • Annabelle - Lina Bengtsdotter
 • Den svavelgula himlen Kjell Westö
Jag har läst två av böckerna hittills och det är Husdjuret och Annabelle. Mischling finns i min bokhylla. Jag ska försöka läsa alla de nominerade böckerna men är lite tveksam till två av böckerna och det är 1793 och Den svavelgula himlen. En bok som jag tycker fattas bland de nominerade är Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...