lördag 28 april 2018

Guessing Game - E L Dezmin

Titel: Guessing Game
Författare: E L Dezmin
Förlag: DareMe Publishing
Format: inbunden
Antal sidor: 289
Serie: Gameduologin del 2
Genre: thriller
Utgiven: 2018

---


"*Gissa vad jag precis har gjort.*

Jag ruskar på huvudet i ett sista försök att skingra alla tankar på henne och desperat lyckas fokusera på mitt eget liv. Om det är Nike som ligger bakom det här kommer jag garanterat inte att sluta tänka på henne förrän de tagit henne, men vad händer om de inte gör det? Börjar allt om då?

Trots att Jack gått vidare med sitt liv efter hans och Shadias vägar skildes åt, fortsätter hon att skicka honom sms.
Samtidigt sker en spektakulär kupp i Sundsvall där tjuvarna kommer över ett parti oslipade diamanter till ett värde av åtta miljoner kronor.
När sms:en börjar indikera att Shadia var med på stöten, beslutar sig Jack för att åka ner till Sundsvall och en gång för alla ställa henne mot väggen. Men för att ha en chans att alls komma nära den kriminella världen, tar han med sig någon som känner den väl.Sms:en blir allt mer hotfulla och kvar i Lycksele finns Jacks nuvarande sambo, Caroline. Försent inser han att hans resa inte bara försatt honom, utan även hans närmaste i livsfara."

---

Min kommentar:

Guessing Game är en spännande, välskriven och intressant psykologisk thriller. Boken är en riktigt bra bladvändare som var svår att lägga ifrån sig, jag ville bara läsa mer och mer för att få veta hur allt hängde ihop.

Kan verkligen rekommendera Guessing Game som är den andra och sista delen i Gameduologin. Hoppas på flera böcker av samma författare.

Guessing Game har månadens snyggaste omslag.

Betyg:  

Här har jag tidigare bloggat om boken: Smakbit från Guessing Game

Andra böcker jag läst av E L Dezmin: Wicked Game


Foto: Sara Granberg

Läs mer om E L Dezmin på förlagets sida:Guessing Game kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...