torsdag 12 april 2018

Helgfrågan - Kommentargranskning


Helgfrågan v. 15 hos Mias bokhörna: Vad tycker du om kommentargranskning på bloggen?

Kommentargranskning är en mycket bra funktion för den som vill ha full koll på kommentarerna i sin blogg. Jag vill läsa alla kommentarer före dom publiceras så jag har den funktionen. All skräppost går inte automatiskt i skräpkorgen. Ibland kommer det in någon kommentar som är okej, men som länkar till reklam för nåt bolag, då rensar jag bort den. Jag rensar också bort otrevliga kommentarer och skitprat. Jag vill att min blogg ska vara så positiv som möjligt.

Om det är någon som inte vill kommentera i min blogg pga att jag har kommentargranskning på så är det helt ok för mig, men dom kommer heller inte att få någon kommentar av mig i sin blogg.
16 kommentarer:

 1. jag har lagt till att inlägg på poster som är äldre än fem dagar, granskar jag - då missar jag inget. Lätt att rensa efteråt om någon reklam skulle hamna fel, Blogspot har jättefin skräpposthantering.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill som sagt ha full koll på alla kommentarer.

   Radera
 2. Jag har aldrig varit utför någon konstig kommentar, däremot fastnar okej kommentarer i skräpposten.

  SvaraRadera
 3. Håller med om kommentarerna, jag vill också ha full kontroll över vad som hamnar på bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte jag skulle vilja blogga alls ifall det inte fanns den funktionen :)

   Radera
 4. Jag hade kommentarsgranskning förut men nu tycker jag att WordPress är så pass bra på filtrering så jag har tagit bort det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker det är bra att det finns kommentargranskning för den som vill ha det. :)

   Radera
 5. Jag har inga problem med att mina kommentarer ska godkännas av bloggaren. Det tycker jag är varje persons val hur man gör.

  SvaraRadera
 6. har inget behov av kommentarsgranskning för egen del. några gånger har jag fått skräp, men det har jag bara kastat

  SvaraRadera
 7. Jag vill läsa kommentarerna själv först och kasta skräp innan någon annan hinner läsa

  SvaraRadera
 8. Tycker det är fullkomligt okej med kommentarsgranskning på andras bloggar, förstår fullkomligt varför man känner att man vill ha det, skulle känna likadant själv. Verkar för egen del ha ett väldigt effektivt spamfilter på blogspot och slipper t.o.m. skräppost som fastnar synliga för mig i skräppostkorgen. Väldigt glad för det. :)

  SvaraRadera
 9. Jag har blogspot och jag har aldrig några problem med skräppost så jag har ingen kommentargranskning.

  SvaraRadera
 10. Egentligen störs jag inte alls av kommentarsgranskning. Men risken finns att jag kommenterar mer än en gång :)

  SvaraRadera
 11. Jag kan förstå hur du tänker, men har inte upplevt att jag behövt granska alla kommentarer, än i varje fall.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...