söndag 8 april 2018

Smakbit från Bokhandeln på Riverside Drive


En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Betraktninger och går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man läser just nu.

Min smakbit kommer från Bokhandeln på Riverside Drive, en underbar feelgoodroman som jag kanske hinner läsa ut idag. Smakbit från sidan 21.

"Fängslad av det hon såg blev Charlotte stående på trottoaren framför bokhandeln. Egentligen hade hon bara tänkt ta sig en snabb titt på husets exteriör och sedan gå direkt till hotellet, men nu drabbades hon plötsligt av en våldsam nyfikenhet. Den gamla byggnaden verkade nästan dra henne till sig och marken tycktes märkligt nog slutta mot ingången."13 kommentarer:

 1. Den vill jag väldigt gärna läsa :)

  SvaraRadera
 2. Den här boken vill jag verkligen läsa.

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten. Har förhoppningar om att den är på väg hit till mig :-)

  SvaraRadera
 4. Den har jag läst nyligen och ska recensera i veckan. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 5. Tack för smakbiten, jag ser fram emot att börja läsa den här!

  SvaraRadera
 6. Har fått den som rec.ex och ska läsa den inom kort. Brukar gilla Skybäcks böcker. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 7. Så nydelig bilde med katten :-)
  Jeg tror alle bokhandler har en magisk kraft som drar en mot den :-)
  Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 8. kan inte motstå något med bokhandel, antikvariat eller bibliotek. måste läsas. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 9. Den skulle jag vilja läsa, Skybäck skriver bra. Tack för smakbiten.
  Så mysigt katten ser ut att ha det i sin lilla "trädkoja". :)

  SvaraRadera
 10. Jag får lite utslag av benämningen feelgood- då har man liksom målat in sig i ett hörn och jag tycker olika personer gillar olika slags böcker och nu har jag nästan slutat läsa dessa bara för att jag protesterar mot genren...tokigt eller hur? Självklart vill jag också må bra! Tack för smakbiten, nu står den på min lista, om inte annat så för den söta katten!

  SvaraRadera
 11. Ser mysigt ut med katten och boken. Den ska, förstås, läsas framöver ;) tack för smakbiten!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...