söndag 22 april 2018

Smakbit från Guessing Game


En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Betraktninger och går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man håller på att läsa just nu.

Min smakbit kommer från Guessing Game av E L Dezmin. Guessing Game är den andra och avslutande delen i Gameduologin och fortsättningen på den psykologiska thrillern Wicked Game.

Smakbit från sidan 12.

"Jag har lite svårt att få ordning på alla tankar som flyter omkring. Det är inte logiskt att hon skulle hinta om en sådan här sak. Hon behöver säkert pengar nu när organisationen hon jobbar för också jagar henne. Är det nu hon kommer att åka fast? Blir det här nådastöten där hon äntligen hamnar där hon hör hemma? Men varför är det något i mig som protesterar? Varför kan jag inte känna glädje över att ordningsmakten är henne på spåren igen? Varför känns det som om mitt liv skulle förlora en viktig mening om hon åker fast?"

10 kommentarer:

 1. Åh, finns det en fortsättning också? Jag är så nyfiken på första delen :)

  SvaraRadera
 2. tack för smakbiten, en okänd värld.

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten. Den här boken har dykt upp några gånger i mitt flöde och jag har reagerat på det snygga omslaget.

  SvaraRadera
 4. Den här kände jag inte till, tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 5. Det var et veldig interessant cover på den boken. Jeg er litt usikker på hva det symboliserer for meg, med både maske og diamanter. Kanskje en tyv? Men helt sikkert rike mennesker :-)
  Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 6. Tror inte det är en bok för mig. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 7. Hade inte hört om boken förr, tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 8. Tack för smakbiten. Detta kan nog vara något för mig.

  SvaraRadera
 9. känner inte till den här serien. tack för smakebiten!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...