måndag 14 maj 2018

En mors bekännelse

Titel: En mors bekännelse
Författare: Kelly Rimmer
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Format: inbunden
Originaltitel: A Mother´s Confession
Översättare: Lisbet Holst
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2017

---

Olivia och David skulle kunna vara det perfekta paret. När deras dotter Zoe föds är lyckan fullkomlig. Men Olivia har blåmärken och drar sig undan från vännerna. Den som står dem närmast är Davids mamma Ivy, men hon vägrar att se tecknen på att allt inte står rätt till. När David tar livet av sig slås båda kvinnornas liv i spillror. Olivia försöker efter hand anpassa sig till sitt nya liv. Hon ska gå tillbaka till jobbet och skaffa en dagisplats åt Zoe. Men varför tittar alla så konstigt på henne när hon är ute med barnvagnen?

---

Min kommentar:

En mors bekännelse är en riktigt bra bok. Den är välskriven och så tragisk och gripande. Vill gärna läsa flera böcker av samma författare. Fulla poäng av mig.

Här har jag bloggat tidigare om boken: Smakbit från En mors bekännelse.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Kelly Rimmer: Jag utan dig


En mors bekännelse kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus

2 kommentarer:

  1. låter lite för allvarlig för min smak

    SvaraRadera
  2. Helt i min smak låter det som. Jag hade den här boken med på min lista över böcker jag ville läsa nu under våren, men det har inte funnits tid. Kanske en sommarbok istället.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...