torsdag 28 juni 2018

Morden i Baronville - David Baldacci

Titel: Morden i Baronville
Författare: David Baldacci
Förlag: Bokfabriken
Format: inbunden
Originaltitel: The Fallen
Översättning: John-Henri Holmberg
Serie: Amos Decker del 4
Antal sidor: 446
Genre: thriller
Utgiven: 2018

---

"Amos Decker, utredaren som inte glömmer något, följer med sin vän Alex Jamison till småstaden Baronville för att hälsa på Alex familj. Men semestern varar inte länge. Plötsligt står grannhuset i brand, och till sin förfäran upptäcker Decker två kroppar i huset. Branden är inte dödsorsaken.

Decker och Jamison bestämmer sig för att undersöka detta närmare men stöter på motstånd direkt, både från den lokala polisen och från invånarna. Morden visar sig vara toppen på isberget, och händelserna i Baronville verkar ha kopplingar till något större. Vad är det egentligen som döljer sig bakom småstadsidyllen? Och hinner Decker ta reda på sanningen innan fler oskyldiga drabbas?"

---

Min kommentar:

Morden i Baronville var en mycket bra, spännande och välskriven thriller. Det här var en riktig bladvändare med korta kapitel och spännande från början till slut. 

Morden i Baronville var den första bok jag läst skriven av David Baldacci och jag vill gärna läsa flera av samma författare. Det fungerade utmärkt att direkt hoppa på del 4 i serien om Amos Decker, men jag blir ju lite nyfiken på de första böckerna i samma serie.

Smakbit från boken: Smakbit av Morden i Baronville

Betyg: 


Morden i Baronville kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...