måndag 9 juli 2018

En ny My(s) historia - Åsa Bonelli

Titel: En ny My(s) historia
Författare: Åsa Bonelli
Förlag: Word Audio Publishing
Format: e-bok
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2018

---

"Chocken av att skickas på en förödmjukande detox-resa av sina föräldrar har med tiden förbytts i en kärlek till Toscana och dess invånare, till hundstallet, och inte minst - till slaktarsonen Sandro. När My tvingades ge upp sitt glamorösa liv som influencer trodde hon att hennes liv skulle bli helt innehållslöst. Men istället blev det rikare än någonsin.

Det visar sig att den lokale galleristen vill ställa ut My"s fotografier och anordna en hejdundrande vernissage. Tillställningen blir en succé, åtminstone tills en tonårstjej med mörk uppsyn och mörka kläder dyker upp, och ställer till en scen som får My att ana att den här tjejen kan behöva hjälp.

Byn är liten och My träffar snart på den mystiska tjejen igen som visar sig vara från Sverige även hon, men har ärr på armarna som tyder på självskadebeteende. My vill göra allt i sin makt för att hjälpa tjejen, men när hon tar sig en numera ovanlig titt på sociala medier påminns hon om att det inte bara är tonåriga Clara som bär på mörka hemligheter..."

---

Min kommentar:

En ny My(s) historia är en berörande, underhållande och snabbläst feelgoodroman. En riktigt mysig historia helt enkelt och den andra boken i serien om My. Jag har även läst den första som heter My som i @my_story.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Åsa Bonelli: My som i @my_story, Stanna innan du går


En ny My(s) historia kan köpas här:
Ebok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...