måndag 2 juli 2018

Julia och Jack - Anna Lönnqvist

Titel: Julia och Jack
Författare: Anna Lönnqvist
Förlag: Louise Bäckelin förlag
Format: häftad
Antal sidor: 330
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2018

---

"Allt börjar med den där weekenden i New York. Äntligen ska Julia få tid tillsammans med sin stora kärlek, som hon annars bara träffar under stulna ögonblick i sin lägenhet. Men när de stöter ihop med Julias expojkvän Jack blir inget som planerat. Av bara farten ger Julia sken av att hon och Rickard lever ett helt annat liv än de gör. Det som de en dag ska leva. Något som får större konsekvenser än hon kan ana

Samtidigt får Julias syster ett brev vars innehåll hon inte tänker avslöja för någon, allra minst Julia. Men när Julia gör en besynnerlig upptäckt blir det allt svårare för hennes syster att hålla tyst om den familjehemlighet som riskerar att förstöra allt.

Julia inser i sin tur att hon inte längre kan ducka för de stora frågorna. Vill hon verkligen ha den framtid hon trott? Finns det några känslor kvar mellan henne och Jack? Och vem var det egentligen som krossade vems hjärta den där gången?

ANNA LÖNNQVISTS nya roman Julia och Jack den första som kommer ut på Louise Bäckelin Förlag är en kärlekshistoria om när livet vänds upp och ner och kolliderar med drömmarna. Om hur väl bevarade hemligheter och lögner kan skapa missförstånd och djupa sår som verkar omöjliga att övervinna."

---

Min kommentar:

Julia och Jack är en helt underbar och härlig feelgoodroman som var svår att lägga ifrån sig. Det var en ren njutning att läsa denna välskrivna kärlekshistoria. Detta är helt klart juni månads bästa bok!

Boken har dessutom ett riktigt snyggt och romantiskt omslag.

Julia och Jack är den första bok jag läst av Anna Lönnqvist och jag vill absolut läsa flera av samma författare. Rekommenderas verkligen.

Här hittas en smakbit från boken: Smakbit från Julia och Jack

Betyg: Foto: Magnus Östh


Anna Lönnqvists blogg hittas HÄR.
Julia och Jack kan köpas här:
Häftad: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

3 kommentarer:

  1. Denna verkar många läsa nu. Bra när bokomslagen ger en föreställning om innehållet.

    SvaraRadera
  2. Roligt när en läser bra böcker och känner att en vill läsa fler av författare.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...