onsdag 22 augusti 2018

En andra chans - Jojo Moyes

Titel: En andra chans
Författare: Jojo Moyes
Förlag: Printz Publishing
Format: inbunden
Originaltitel: Still me
Översättare: Helen Ljungmark
Serie: Livet efter dig del 3
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2018

---

"Jojo Moyes efterlängtade sista del i trilogin om Lou. Fortsättningen till Livet efter dig och Arvet efter dig . Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret samtidigt som hon och Ambulans-Sam håller sitt distansförhållande levande.

Arbetet som assistent hos Agnes, den unga hustrun till en av New Yorks rikaste män, tar Lou in i stadens absoluta toppskikt. På en välgörenhetsbal möter hon Joshua Ryan, en man som bär med sig en viskning av Lous förflutna. Lou försöker hålla ihop sina båda världar, och upptäcker att hon tvingas bära på hemligheter - inte bara sina egna - som kan orsaka katastrofala förändringar i hennes liv. Och när allt ställs på sin spets måste hon fråga sig: Vem är Louisa Clark? Och hur stillar man ett hjärta som bor på två platser?"

---

Min kommentar:

En andra chans är en läsvärd och härlig uppföljare till Livet efter dig och Arvet efter dig. Synd att inte få läsa flera böcker om Louisa Clark. Kan verkligen rekommendera denna underbara trilogi!


Betyg: 


En andra chans kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...