söndag 9 september 2018

Den okände Kimi Räikkönen

Titel: Den okände Kimi Räikkönen
Författare: Kari Hotakainen
Förlag: Förlaget
Format: inbunden
Originaltitel: Tuntematon Kimi Räikkönen
Översättare: Mårten Westö
Antal sidor: 270
Genre: biografi
Utgiven: 2018

---

""Leave me alone. I know what to do."

Detta är en berättelse om en människa som kommer från anspråkslösa förhållanden, en människa som tog sig till toppen inom ett ovanligt yrke. Boken handlar om att köra bil, om familjen, om förtroende, kärlek, fritid och om de mest dramatiska ögonblicken hittills i en ung mans liv. Till tals kommer förutom Kimi Räikkönen själv hans mor, bror, fru, trogna vänner och arbetskamrater från managers till mekaniker och andra förare.

Den okände Kimi Räikkönen är en häftig, humoristisk och berörande bok - när du läst den vet du vad en människa som sällan pratar har att säga, och vad han tycker - han som många känner till men få känner."

---

Min kommentar:


Den okände Kimi Räikkönen är riktigt underhållande, fängslande och välskriven. Det är intressant att läsa om Kimis barndom och hur han utvecklades till Formel 1-förare. Boken innehåller också en hel del bilder från Kimis liv.

Den okände Kimi Räikkönen avslöjar inte allt, men man får ändå veta en hel del om den tystlåtne Kimi Räikkönen. Jag gillar boken precis som den är! Läs den!


Betyg: Den okände Kimi Räikkönen kan köpas här:
Förlaget
Adlibris
Bokus

3 kommentarer:

  1. har läst boken. ENda jag har att säga är att den är mycket bra och fängslande.

    SvaraRadera
  2. väldigt bra och rolig.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...