tisdag 25 september 2018

Min syster - Michelle Adams

Titel: Min syster
Författare: Michelle Adams
Förlag: Lind & Co
Format: inbunden
Originaltitel: My Sister
Översättare: Hanna Svensson
Antal sidor: 338
Genre: Thriller
Utgiven: 2018

---

"I hela sitt liv har Irini trott att hon lämnades bort eftersom hennes familj inte ville ha henne. Men tänk om sanningen är till och med värre än så?
Irini Harringford lämnades bort av sina föräldrar när hon var tre år gammal. Trots att hon i hela sitt liv har försökt intala sig själv att hon inte behöver dem, gnager frågorna någonstans djupt inom henne: Varför övergavs hon? Och varför fick hennes äldre syster Elle stanna?
Då Elle hör av sig med nyheten om att deras mamma dött går Irini motvilligt med på att återvända till familjens egendom i Skottland. Med det blir inte någon enkel familjeåterförening. Vem är egentligen Elle? Irini dras till sin karismatiska syster, samtidigt som hon är livrädd för den makt som Elle tycks ha över henne.
Irini tränger allt djupare in i familjens giftiga härva av hemligheter och inser snart att deras förflutna är mycket mer komplicerat än hon trott, och att hennes framtid hänger på att hon lyckas avslöja sanningen om varför hon en gång lämnades bort."

---

Min kommentar:

Min syster är en spännande, fängslande och skrämmande psykologisk thriller. Läser gärna flera böcker av samma författare. 

Betyg: 

Min syster kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...