onsdag 31 oktober 2018

Nödsignaler

Titel: Nödsignaler
Författare: Catherine Ryan Howard
Förlag: Jentas
Format: e-bok
Originaltitel: Distress Signals
Översättare: Lottie Eriksson
Genre: thriller
Utgiven: 2018

---

"Gav hon sig av … eller blev hon bortförd?
Dagen då Adam Dunnes flickvän, Sarah, inte kommer tillbaka efter en jobbresa till Barcelona börjar hans perfekta liv att falla i spillror. Några dagar senare dyker hennes pass och en lapp med texten ”Jag är ledsen – S” upp och larmklockorna börjar ringa på allvar. Han svär på att göra allt som krävs för att hitta henne.

Adam blir förbryllad när han upptäcker en koppling mellan Sarah och kryssningsfartyget Celebrate – och mellan henne och en kvinna, Estelle, som försvann från samma fartyg under kusligt likartade omständigheter nästan exakt ett år tidigare. För att hitta svar måste Adam se svåra sanningar om sin relation till Sarah i vitögat. Han måste göra sådant han aldrig hade trott sig själv vara kapabel till. Och han måste försöka överlista ett rovdjur som tycks ha hittat de perfekta jaktmarkerna …"

---

Min kommentar:

Nödsignaler är en mycket spännande, fängslande och underhållande thriller. En bladvändare som var svår att lägga ifrån sig. Nödsignaler är författarens debutbok och jag vill absolut läsa flera böcker av denna författare.

Betyg: 


Nödsignaler kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...