tisdag 13 november 2018

Ingenmansland - David Baldacci

Titel: Ingenmansland
Författare: David Baldacci
Förlag: Bokfabriken
Format: inbunden
Originaltitel: No Man´s Land
Översättare: John-Henri Holmberg
Antal sidor: 443
Serie: John Puller del 4
Genre: deckare/thriller
Utgiven: 2018

---

"KRIGSHJÄLTEN JOHN PULLER hör till den amerikanska arméns skickligaste brottsutredare. När Puller bara var ett litet barn försvann hans mor, Jackie, spårlöst från militärbasen Fort Monroe där familjen hade sitt hem. Puller fick aldrig veta vad som hände med henne.

Tre decennier senare dyker plötsligt militärens brotts­utredare upp på det sjukhus där John Pullers demenssjuke far, en tidigare trestjärnig general, får vård. Med sig har de ett brev från en gammal vän till Jackie som anklagar John Puller senior för mord på sin hustru.

John Puller och Veronica Knox, som arbetar för den amerikanska underrättelsetjänsten, tar sig an fallet för att ta reda på vad som egentligen hände den där ödesdigra natten på Fort Monroe. Det visar sig vara värre än någon kunnat ana. John Puller är fast besluten att ta reda på sanningen. Ingenting ska få stoppa honom."

---

Min kommentar:

Ingenmansland är en spännande och välskriven thriller. Den är också snabbläst med korta kapitel. Jag hoppade direkt på den fjärde delen av serien om John Puller och det gick alldeles utmärkt. Har tidigare läst en bok i en annan serie av samma författare.

En smakbit från Ingenmansland hittas HÄR.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av David Baldacci: Morden i Baronville

Ingenmansland kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...