onsdag 21 november 2018

Jag är din skugga

Titel: Jag är din skugga
Författare: Camilla Way
Förlag: Lind & Co
Format: inbunden
Genre: thriller
Utgiven: 2018

---

"Heather har alltid haft svårt att få vänner. Men så möter hon Edie, som är precis den sorts vän som hon alltid velat ha. Edie är vacker och spännande - och framförallt: hon bryr sig om Heather på riktigt.

Men en kväll går något fruktansvärt fel. Och det som börjat som en oskyldig vänskap slutar med en tragedi som får förödande konsekvenser för dem båda.

Sexton år senare kämpar Edie fortfarande med att få rätsida på livet. Men Heather är inte redo att låta henne glömma så lätt, och det är ingen tillfällighet att hon dyker upp som från ingenstans när Edie behöver henne som mest.

Edie eller Heather? Heather eller Edie? Någon av dem måste betala för det som hände."

---

Min kommentar:

Jag är din skugga är en spännande och nervkittlande thriller. Boken är skriven i skiftande förstapersonsperspektiv med Edie i nutid och Heather i dåtid och jag tyckte till en början att detta var lite rörigt. Men när jag kom in i boken blev den bättre och då kunde jag inte sluta läsa förrän den plötsligt var slut.

Betyg: Jag är din skugga kan köpas här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...