onsdag 9 januari 2019

En främling i mitt hus

Titel: En främling i mitt hus
Författare: Shari Lapena
Förlag: Louise Bäckelin förlag
Format: e-bok
Genre: thriller
Utgiven: 2018

---

"Tänk dig att du är lyckligt nygift och bor i ett fint område utanför New York. Du har precis lagat middag och väntar på att din man ska komma hem. I nästa stund vaknar du upp på sjukhus, utan en aning om hur du hamnat där. Du får höra att du varit med i en bilolycka, att du tappat kontrollen över bilen i en orolig del av staden. Polisen misstänker att du varit ute i skumma affärer, men din man vägrar tro det. Din bästa vän däremot, är inte lika säker. Till slut vet du inte ens själv vad du ska tro. När du äntligen får komma hem märker du att allt inte är som förut. Du ser tecken på att någon har varit i ditt hem. Och polisen fortsätter ställa frågor som du inte kan svara på..."

---

Min kommentar:

En främling i mitt hus är en snabbläst och mycket spännande thriller. Shari Lapena är en författare jag gärna vill läsa mera av. 

Smakbit från En främling i mitt hus hittas HÄR.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Shari Lapena: På andra sidan väggen.


En främling i mitt hus kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...