torsdag 14 mars 2019

Ett mörker mitt ibland oss

Titel: Ett mörker mitt ibland oss
Författare: Mari Jungstedt
Förlag: Albert Bonniers förlag
Format: e-bok
Serie: Anders Knutas del 14
Genre: deckare
Utgiven: 2018

---

"Under havskappseglingen Gotland Runt blåser det upp till storm och masten knäcks på en av de favorittippade båtarna. Besättningen tvingas söka skydd i en vik med lugnare vatten. I strandkanten ligger en död man med krossad skalle, munkavle och bakbundna händer.
Kommissarie Knutas kastas in i en halsbrytande mördarjakt som mitt i den gotländska högsommaridyllen leder honom in i ett mörker han aldrig kunnat föreställa sig."


---

Min kommentar: 

Ett mörker mitt ibland oss är en lättläst och spännande kriminalroman. 

Jag har läst många böcker av Mari Jungstedt, inte riktigt alla i serien om Anders Knutas men nästan. Vill gärna läsa flera deckare av samma författare. 

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Mari Jungstedt: Det förlovade landet,  Det andra ansiktet, En mörkare himmel, Den man älskar, Du går inte ensam, Den du inte ser, Den sista akten, Den mörka ängeln, Den dubbla tystnaden, Den inre kretsen, Det fjärde offret, Den farliga leken.

Ett mörker mitt ibland oss kan köpas här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...