tisdag 19 maj 2020

Mig skall intet fattas

Titel: Mig skall intet fattas
Författare: E L Dezmin
Förlag: Dare Me Publishing
Format: inbunden
Antal sidor: 292
Genre: Thriller
Utgiven: 2020

---


"Är det någonsin försvarbart att beröva någon livet?

Under halloweenkvällen 2014 försvinner Ofelia Henriksson under spektakulära former framför tre av sina vänner, som också är de enda som bevittnar händelsen, ute i ett ensligt och övergivet hus. Det är åtminstone vad de hävdar och ett par veckor senare hittas några kvarlevor av henne som blivit utsatta för hög värme, nedgrävda i ett skogsparti ett par mil från platsen där hon försvann. Samtliga vittnen åtalas, men frikänns i brist på bevis.
Fem år senare beslutar sig en person för att nysta vidare i fallet, i hopp om att komma till klarhet med vem eller vilka som styckmördade henne.
Vad hände egentligen den där kvällen? För det kan omöjligt ha gått till som vittnena vidmakthåller: Att sägnen om huset är sann och att när Ofelias skugga försvann, gjorde hon det också.

Mig skall intet fattas är en spänningsroman om en mordgåta, vars svar vilar i skuggsidan av våra mest själviska begär."

---

Min kommentar:

Mig skall intet fattas är en intressant och snabbläst thriller. Fastän jag ganska fort gissade hur det hela gick till var boken ändå spännande och en riktig bladvändare med korta kapitel och jag hade svårt att lägga ifrån mig boken förrän den var utläst.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av E L Dezmin: Wicked Game, Guessing Game

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...